Nieuwsbericht

Indien dien dit bericht niet zichtbaar is dient u eerst in te loggen.

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht

Kandidaten Programmamanager gezocht (nevenfunctie)

10/10/2019

Werk je binnen het veiligheidsdomein in Overijssel of Gelderland en wil en kun je vanuit je huidige functie een bijdrage leveren aan de gezamenlijke aanpak van cybercrime, kwetsbare personen en ondermijning? Reageer dan op deze (onbetaalde) nevenfunctie van

Programmamanager Veiligheidsnetwerk Oost-Nederland (onbetaald)

 

Het Veiligheidsnetwerk

Het Veiligheidsnetwerk is een samenwerkingsverband van 76 gemeenten, de politie, het OM, het RIEC en andere partijen die per thema aansluiten. Het Veiligheidsnetwerk is verantwoordelijk voor de Veiligheidsstrategie 2019-2022. De thema’s waar de komende jaren gezamenlijk aan gewerkt wordt zijn kwetsbare personen, ondermijning, informatievoorziening en cybercrime. Het netwerk heeft een Bestuurlijke Begeleidingsgroep waarin burgemeesters, politie en OM vanuit Oost-Nederland richting geven aan de uitwerking van de thema’s door de expertgroepen. Het netwerk zorgt voor kennisdeling en levert een toegevoegde waarde in Over twee jaar is er een volgende evaluatie van het Veiligheidsnetwerk.

Voor het Veiligheidsnetwerk zoeken we een programmamanager. Je bent in die rol ambtelijk verantwoordelijk voor de voortgang en richting van het Veiligheidsnetwerk in samenspraak met de coördinator en in afstemming met de betrokken bestuurders. Je faciliteert de werkzaamheden van de coördinator en communicatieadviseur. Waar nodig stem je af met bestuurders. Je bent de schakel tussen het veiligheidsnetwerk en het ambtelijk veiligheidsoverleg in Oost-Nederland.

Wie ben jij

Jij bent iemand met een sterke intrinsieke motivatie om veiligheid hoog op de agenda te zetten en houden bij de netwerkpartners. Je formuleert doelen, bereidt strategische keuzes voor en bent in staat om – waar nodig – toezegging van mensen en middelen te krijgen voor het gezamenlijke doel. Binnen het Veiligheidsnetwerk zorgt de coördinator voor de dagelijkse gang van zaken met ondersteuning van een sparringpartner bij politie en een communicatieadviseur. Jij bent het aanspreekpunt voor deze collega’s.

Wat vragen we

Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over

- Bestuurlijk en strategisch denkvermogen

- Operationeel inzicht en doorzettingsvermogen

- Het vermogen om mensen en organisaties in beweging te krijgen

- Goede communicatieve vaardigheden.

Meer informatie

Op dit moment faciliteert de huidige programmamanager de werkplek voor de coördinator en communicatieadviseur (4 uur per week) van het veiligheidsnetwerk en is host voor de website. Gezien de samenwerking is het gewenst dat de toekomstige programmamanager ook deze faciliteiten kan aanbieden.

Wil je meer informatie over deze nevenfunctie? Bel dan met de huidige programmamanager Herman Meuleman, via tel. 088 – 256 8007.

Reageren

Heb je interesse, stuur je motivatie voor 27 november naar info@veiligheidsnetwerkon.nl

 

Acquisitie op basis van deze vacature is niet gewenst.

Veiligheidsprofessionals kunnen gebruik maken van meer praktische hulp door te registreren.

ACCOUNT AANVRAGEN