Agenda

 • 16 nov 2023

  Kennisevent Digitale criminaliteit
  Risk Factory, Twente Safety Campus, Enschede.

  Het Platform IVZ Twente organiseert op donderdag 16 november een kennisevent digitale criminaliteit bij de Risk Factory op de Twente Safety Campus in Enschede. Ben jij betrokken bij het thema en werkzaam in Oost-Nederland? Dan ben je van harte uitgenodigd op deze interessante middag.


 • 17 aug 2023

  Symposium ‘Governance van Cybercrime – tussen lokaal, regionaal en (inter)nationaal’
  De Haagse Hogeschool

  Het Expertisenetwerk Cyberweerbaar NL nodigt u van harte uit voor het symposium ‘Governance van Cybercrime – tussen lokaal, regionaal en (inter)nationaal’, dat exclusief wordt georganiseerd voor (cyber)burgemeesters, politie en OM en partners van Cyberweerbaar NL. 

 • 4 mrt 2023

  re_B00TCMP
  Goffertstadion (NEC), Nijmegen

  De re_B00TCMP is een event speciaal voor jongeren met interesse én skills op het gebied van IT! We willen je graag laten zien welke uitdagingen je online tegen kunt komen. En daarnaast ook laten zien welke vette kansen er zijn op dit gebied!

 • 6 feb 2023

  Veiligheidspraat VNON #6 | Hackshield
  Teams (digitaal)

  Digitale criminaliteit is een groeiend probleem binnen het veiligheidsdomein. Bij de aanpak zijn verschillende partijen betrokken en worden er talrijke initiatieven ontplooid op het gebied van preventie en bewustwording. Een van deze initiatieven is Hackshield.

 • 13 dec 2022

  Symposium Zicht op jonge aanwas
  Burgerzaal Stadhuis Deventer, Grote Kerkhof 1 Deventer

  Het Veiligheidsnetwerk Oost- Nederland, Provincie Gelderland en City Deal Zicht op Ondermijning nodigen je van harte uit voor het Symposium Zicht op jonge aanwas

  Wanneer:    13 december 2022, van 09.30 tot 16.30 uur.

  Voor wie:    Gemeenten en partners binnen het veiligheidsnewerk Oost-                          Nederland die iets te maken hebben met Rising stars / Jonge                      aanwas (inclusief beslissers en beleidsbepalers en                                          portefeuillehouders, alle adviseurs veiligheid binnen het                                Veiligheidsnetwerk Oost- Nederland)

  Waar:          Burgerzaal, stadhuis Deventer. Grote Kerkhof 1, Deventer

   

  Hoe kunnen we als keten op een effectieve manier inzicht krijgen op het fenomeen Jonge aanwas/ Rising Stars? Hoe kan data en andere informatie ons daarbij ondersteunen op een manier die leidt naar preventieve maatregelen en handelingsperspectieven?

 • 14 nov 2022

  Veiligheidspraat VNON #5| Online aangejaagde ordeverstoring
  Teams (digitaal)

  Gemeenten lijken steeds vaker geconfronteerd te worden met ordeverstoringen die online beginnen of online versterkt worden. Het gaat dan bijvoorbeeld om onrust rondom politieke besluiten, overlast door groepen en individuen, oproepen tot demonstraties, illegale evenementen en het versterken van tegenstellingen tussen inwoners.

 • 10 nov 2022

  Bijeenkomst Maatschappelijk onrust
  Stadhuis Deventer, Grote Kerkhof 1 Deventer

  Het Veiligheidsnetwerk Oost-Nederland en het CCV nodigt jullie uit voor een interactief programma over het onderwerp maatschappelijke onrust op donderdag 10 november van 14.00-16.00 uur. Hoe valt maatschappelijke onrust beter te begrijpen, te voorzien of wellicht zelfs te voorkomen? Wat komt er nog op ons af?

 • 4 jul 2022

  Veiligheidspraat VNON #4 | Maatschappelijke onrust
  Teams (digitaal)

  Tijdens de vierde editie van #Veiligheidspraat neemt het Ondersteuningsnetwerk maatschappelijke onrust (Omo) je mee in de fenomenen en met welke hulpvraag je terecht kunt. 

 • 24 mei 2022

  Bijeenkomst digitale criminaliteit | Platform IVZ Twente
  Erve Asito, Almelo

  Op dinsdagmiddag 24 mei organiseert het Platform IVZ een bijeenkomst voor professionals die in Twente betrokken zijn bij de aanpak van digitale criminaliteit. 

 • 4 apr 2022

  Veiligheidspraat VNON #3 | Informatie delen
  Teams (digitaal)

  Deze derde editie van Veiligheidspraat staat het thema Informatie delen centraal.

  Gemeente, politie en andere ketenpartners werken samen bij de integrale aanpak van complexe veiligheidsvraagstukken. Goede informatie-uitwisseling is daarbij een belangrijke voorwaarde. Maar het delen van gegevens leidt nogal eens tot discussie. Wat mag er wel en wat mag er niet? En op grond waarvan? En welke tools zijn er beschikbaar om hier een goede afweging in te maken?

Veiligheidsprofessionals kunnen gebruik maken van meer praktische hulp door te registreren.

ACCOUNT AANVRAGEN