Nieuwsbrief april 2020
 
Binnen Veiligheidsnetwerk Oost-Nederland werken gemeenten, politie, Openbaar Ministerie, RIEC en andere partners samen aan een veilige regio. Ook in deze tijden van corona werken we - samen op afstand - aan de veiligheid in Oost-Nederland.
 
 
 
#
 
 
#
 
02.04.2020
 
Johan Dijkstra nieuwe voorzitter Platform Ondermijning
 

Wij zijn blij om te kunnen melden dat Johan Dijkstra de nieuwe voorzitter is van het Platform Ondermijning Oost-Nederland.

 
Lees verder
 
 
#
 
03.02.2020
 
Terugblik bijeenkomst Oost-Nederland kansspelautoriteit
 

In januari organiseerde Veiligheidsnetwerk Oost-Nederland een bijeenkomst voor boa's en wijkagenten over illegaal gokken.

 
Lees verder
 
 
 
#
 
02.03.2020
 
Mariska Rijneveld nieuwe coordinator Veiligheidsnetwerk
 

Wij zijn blij om te kunnen melden dat sinds enige tijd Mariska Rijneveld de nieuwe coördinator is voor Veiligheidsnetwerk Oost-Nederland. 

 
Lees verder
 
 
#
 
20.02.2020
 
Afstudeeropdracht illegale hennepteelt
 

Op 19 februari is Charlotte Scholten gestart met een afstudeeropdracht Aanpak illegale hennepteelt bij Veiligheidsnetwerk Oost-Nederland.

 
Lees verder
 
 
 
#
 
30.03.2020
 
#Leerling- en studentenalert
 

Voorkomen van aanwas jeugd in de criminele wereld is het doel van #leerlingalert en #studentalert.

 
Lees verder
 
 
#
 
03.03.2020
 
Afstudeeropdracht binnen het #leerling- en studentenalert
 

Op 10 februari is Melissa Rekers vanuit de gemeente Rheden gestart met haar afstudeeropdracht binnen het programma #leerling- en studentenalert.

 
Lees verder
 
 
 
#
 
26.03.2020
 
Wat zijn jouw ervaringen met het 7 stappenmodel?
 

Gezocht: ervaringen met het 7 stappenmodel of met de plus-min-mee methode.

 
Lees verder
 
 
#
 
10.03.2020
 
BeWare voor burgers
 

Bureau Beke heeft een rapportage uitgebracht van een praktijkpilot met mobiele alarmering voor bedreigde personen. Het kortdurend uitreiken van een noodknop binnen deze pilot heeft als doel de veiligheid en het veiligheidsgevoel van de bedreigde persoon te vergroten en tijd te creëren om te zoeken naar structurele oplossingen voor de betreffende persoon. 

 
Lees verder
 
 
 
#
 
27.03.2020
 
Lachgas - documenten
 

Het recreatief gebruik van lachgas als roesmiddel kan een risico vormen voor de volksgezondheid. Dat blijkt uit een risicobeoordeling van het Coördinatiepunt Assessment en Monitoring nieuwe drugs (CAM Coördinatiepunt Assessment en Monitoring nieuwe drugs), die op verzoek van het ministerie van VWS Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is uitgevoerd.

 
Lees verder
 
 
 
 
 
Contact
 
info@veiligheidsnetwerkon.nl
 
Copyright © VNONL
 
Afmelden van deze nieuwsbrief
 
 
 
VNONL
 
Veiligheid: onze gedeelde verantwoordelijkheid. Binnen Veiligheidsnetwerk Oost-Nederland werken gemeente, politie, Openbaar Ministerie, RIEC en andere partners samen in de aanpak van veiligheid.
 
# #