Nieuwsbericht

Indien dien dit bericht niet zichtbaar is dient u eerst in te loggen.

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht

Gezocht: lid Expertteam Informatievoorziening

16/01/2018

Vind jij het leuk om mee te denken over het verbeteren van de informatievoorziening op het gebied van veiligheid in Oost-Nederland dan zijn wij op zoek naar jou!

Binnen Veiligheidsnetwerk Oost-Nederland werken gemeenten, OM, politie en partners samen aan verschillende onderwerpen zoals hennep, jeugdoverlast en aanpak verwarde personen. Informatie speelt daarbij een belangrijke rol. Daarom is er ook een expertteam informatie voorziening. Voor dit expertteam zoeken wij nog een deelnemer uit Gelderland-Midden, zodat alle districten vertegenwoordigd zijn.

In het expertteam denken we na over o.a. het verbeteren van het proces rondom de standaard informatievoorziening van politie naar gemeenten, maar ook over het verbeteren van de intelligence positie van de gemeenten.

Omdat we het belangrijk vinden dat elk district kan meedenken zijn we nu op zoek naar iemand uit het district Gelderland-Midden. Mocht je in een ander district werken en het ook een heel leuk onderwerp vinden dan mag je uiteraard ook altijd reageren.

Wil jij een bijdrage leveren aan het vergroten van de veiligheid in Oost-Nederland? Reageer dan voor meer informatie of om je aan te melden neem contact op met de trekker van het expertteam Marjolein Meijners via info@veiligheidsnetwerkon.nl.

 

Veiligheidsprofessionals kunnen gebruik maken van meer praktische hulp door te registreren.

ACCOUNT AANVRAGEN