Nieuws

Hier vindt u een automatisch gegenereerd overzicht van nieuwsberichten op het gebied van veiligheid.

Heeft u een interessante bijeenkomst om te plaatsen op onze agenda? Stuur de gegevens dan naar info@veiligheidsnetwerkon.nl.

 • 31 jan 2023

  re_B00TCMP | 4 maart 2023

  De re_B00TCMP is een event speciaal voor jongeren met interesse én skills op het gebied van IT! We willen je graag laten zien welke uitdagingen je online tegen kunt komen. En daarnaast ook laten zien welke vette kansen er zijn op dit gebied!

 • 9 jan 2023

  Better Safe Than Sorry Gelderland Zuid

  Tweede editie van het congres 'Better Safe Than Sorry'. Met een bijdrage van Daniel Verlaan, techjournalist van RTL Nieuws, het cybercrimeteam van de politie-eenheid Oost-Nederland, het verhaal van een slachtoffer en een paneldiscussie over de opkomst van criminaliteit op de de digitale snelweg, cybercrime en cybersecurity.

 • 13 jun 2022

  Vacature: managementondersteuner werkorganisatie Druten Wijchen

  Toe aan een baan waarin je als ondersteuner écht het verschil kunt maken? Dan zit je goed bij het Samenwerkingsverband Integrale Veiligheid. Wil jij werken in een samenwerkingsverband waar zelforganisatie en flexibel werken de basis vormen en waar veel ruimte is voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid? Kom dan bij ons werken!