Nieuwsbericht

Indien dien dit bericht niet zichtbaar is dient u eerst in te loggen.

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht

Veiligheidspraat VNON #1 | OMG’s

12/10/2021

Programma maandag 1 november | 09.00 – 10.00 uur

‘Frank’ | Politie
houdt zich bij de politie onder andere bezig met OMG’s en is als geen ander op de hoogte van de laatste stand van zaken in het land en in de regio.

Michel | Portefeuillehouder OMG Politie en hoofd operatien Oost-Nederland
vertelt over de laatste ontwikkelingen vanuit het landelijk strategisch overleg.

Iwan | RIEC en projectleider OMG’s voor het Veiligheidsnetwerk Oost-Nederland
Sommige OMG’s zijn inmiddels verboden verklaard, echter het lijkt alsof de (bestuurlijke) aandacht voor deze groepen toch enigszins naar de achtergrond is verschoven. Hoe houden we elkaar scherp en wat kan er preventief worden gedaan vanuit bestuur/de gemeente of vanuit andere partners?

10:00: Einde

Meld je nu aan!
Aanmelden kan (als je bent ingelogd) hier. Na aanmelding ontvang je een agenda uitnodiging met daarin een link naar de Teams-vergadering om in te schakelen. Werk je bij een organisatie binnen het Veiligheidsnetwerk, maar heb je nog geen inlog? Vraag dan een account aan via de button ‘Account aanvragen’ op veiligheidsnetwerkon.nl. 

Kennissessies VNON
De kennissessie over OMG’s is de eerste in een reeks, georganiseerd door het Veiligheidsnetwerk Oost-Nederland. Iedere twee maanden lichten we een actueel veiligheidsthema uit. Vanuit huis of op je werk kun je digitaal inschakelen en word je bijgepraat door experts over het thema. Daarnaast licht een collega van een van de expertteams van het Veiligheidsnetwerk de laatste stand van zaken toe en vertelt waar jij direct mee aan de slag kan.

Veiligheidsprofessionals kunnen gebruik maken van meer praktische hulp door te registreren.

ACCOUNT AANVRAGEN