Nieuwsbericht

Indien dien dit bericht niet zichtbaar is dient u eerst in te loggen.

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht

Uitnodiging Symposium 22/9: Governance van Cybercrime

17/08/2023

Het Expertisenetwerk Cyberweerbaar NL nodigt u van harte uit voor het symposium ‘Governance van Cybercrime – tussen lokaal, regionaal en (inter)nationaal’, dat exclusief wordt georganiseerd voor (cyber)burgemeesters, politie en OM en partners van Cyberweerbaar NL. Het programma treft u via deze link. Aanmelden kan via de link onderaan dit bericht.

Over Cyberweerbaar NL

Cyberweerbaar NL zet zich in voor een cyberweerbaar Nederland, met focus op gedrag en houding van mensen. De kerngroep van Cyberweerbaar NL bestaat uit drie hogescholen met een stevig track-record op het gebied van onderzoek naar cyberweerbaarheid: de Haagse Hogeschool (HHS), Saxion en NHL Stenden.

Symposium Governance van Cybercrime

Tijdens het symposium deelt prof. dr. Rutger Leukfeldt (HHS) zijn visie op cyberweerbaarheid. Vervolgens kunt u kiezen uit workshops waarin onderzoekers projecten over de aanpak van cybercriminaliteit presenteren.

We eindigen met een rondetafelgesprek tussen cyberburgemeesters en vertegenwoordigers van het OM en de politie, onder leiding van dr. Remco Spithoven (Saxion) en dr. Jurjen Jansen (NHL Stenden). Tot slot heffen wij het glas met u tijdens een netwerkborrel.

Aanmelden

Het belooft een boeiende middag te worden! Aanmelden is verplicht, via deze link. Dit geldt ook voor introducés (maximaal 2 per genodigde).

Heeft u vragen? Neem dan contact op met cybersecurity@hhs.nl of bezoek www.CyberweerbaarNL.nl en anders heel graag tot ziens op 22 september a.s.!

Veiligheidsprofessionals kunnen gebruik maken van meer praktische hulp door te registreren.

ACCOUNT AANVRAGEN