Nieuwsbericht

Indien dien dit bericht niet zichtbaar is dient u eerst in te loggen.

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht

Congres Samen digitaal veilig: Gemeenten aan de slag!

17/08/2023

Digitale veiligheid raakt iedereen! Van inwoners en ondernemers, tot onze infrastructuur en de gehele gemeentelijke organisatie. Als bestuurders en beleidsmakers hebben we hier dagelijks mee te maken. Maar de klok tikt. Zijn we wel echt voorbereid op de veilige digitale toekomst? Hoe zorgen we voor meer kennis en grotere betrokkenheid op het thema? We kunnen niet langer wegkijken en moeten digitale veiligheid prioriteit maken!

Daarom organiseert het programma Digitale Veiligheid van de VNG op 28 september in de Prodentfabriek in Amersfoort het congres Samen digitaal veilig: Gemeenten aan de slag!

Deze dag wordt speciaal georganiseerd voor lokale bestuurders, ambtenaren, raadsleden en landelijke partners.

Het congres wordt begeleid door dagvoorzitter, burgemeester Iris Meerts. Tijdens de plenaire opening is er een bijzondere sessie met journalist en programmamaker Sinan Can en geeft Bas Dunnebier, Head of Unit Resilience bij de AIVD, zijn visie op de toekomst. Daarna is er ruimte voor interactieve workshops en ontmoetingen met andere gemeenten. Al met al gaat u vol inspiratie en mét de juiste middelen naar huis om digitale veiligheid in uw gemeente aan te pakken.  

Want alleen door nu én samen aan de slag te gaan kunnen we zorgen voor een digitaal veilige samenleving. Voor onze inwoners en voor ons! Doet u mee?  

Aanmelden

Aanmelden congres Samen digitaal veilig | 28 september 2023

 

Veiligheidsprofessionals kunnen gebruik maken van meer praktische hulp door te registreren.

ACCOUNT AANVRAGEN