Agenda

Veiligheidspraat VNON #1 | OMG’s

Datum: 01 Nov 2021
Tijd: 09:00 - 10:00 uur
Locatie: Teams (digitaal)

Op maandag 1 november 09:00 uur vindt de eerste Veiligheidspraat van het Veiligheidsnetwerk Oost-Nederland plaats. Het thema van deze eerste editie is Outlaw Motorcycle Gangs. In een uur word je bijgepraat over dit thema. Wat is de stand van zaken in Nederland na het verbod? En hoe zit dat in Oost-Nederland? En wat kun je als gemeente of veiligheidspartner doen?

Programma maandag 1 november | 09.00 – 10.00 uur

 ‘Frank’ | Politie
houdt zich bij de politie onder andere bezig met OMG’s en is als geen ander op de hoogte van de laatste stand van zaken in het land en in de regio.

Michel | Portefeuillehouder OMG Politie en hoofd operatien Oost-Nederland
vertelt over de laatste ontwikkelingen vanuit het landelijk strategisch overleg.

Iwan | RIEC en projectleider OMG’s voor het Veiligheidsnetwerk Oost-Nederland
Sommige OMG’s zijn inmiddels verboden verklaard, echter het lijkt alsof de (bestuurlijke) aandacht voor deze groepen toch enigszins naar de achtergrond is verschoven. Hoe houden we elkaar scherp en wat kan er preventief worden gedaan vanuit bestuur/de gemeente of vanuit andere partners?

Meld je nu aan!
Aanmelden kan via onderstaande inschrijfbutton. Na aanmelding ontvang je een agenda uitnodiging met daarin een link naar de Teams-vergadering om in te schakelen. Werk je bij een organisatie binnen het Veiligheidsnetwerk, maar heb je nog geen inlog? Vraag dan een account aan via de button ‘Account aanvragen’ op veiligheidsnetwerkon.nl. 

Kennissessies VNON
De kennissessie over OMG’s is de eerste in een reeks, georganiseerd door het Veiligheidsnetwerk Oost-Nederland. Iedere twee maanden lichten we een actueel veiligheidsthema uit. Vanuit huis of op je werk kun je digitaal inschakelen en word je bijgepraat door experts over het thema. Daarnaast licht een collega van een van de expertteams van het Veiligheidsnetwerk de laatste stand van zaken toe en vertelt waar jij direct mee aan de slag kan.

Direct aanmelden

Veiligheidsprofessionals kunnen gebruik maken van meer praktische hulp door te registreren.

ACCOUNT AANVRAGEN