Agenda

Veiligheidspraat VNON #3 | Informatie delen

Datum: 04 Apr 2022
Tijd: 09:00 - 10:00 uur
Locatie: Teams (digitaal)

Deze derde editie van Veiligheidspraat staat het thema Informatie delen centraal.

Gemeente, politie en andere ketenpartners werken samen bij de integrale aanpak van complexe veiligheidsvraagstukken. Goede informatie-uitwisseling is daarbij een belangrijke voorwaarde. Maar het delen van gegevens leidt nogal eens tot discussie. Wat mag er wel en wat mag er niet? En op grond waarvan? En welke tools zijn er beschikbaar om hier een goede afweging in te maken?

In een uur praten we je bij over het thema en beantwoorden we je vragen.

Sprekers:

Marieke Thijssen  en Franc Pommer, beiden advocaat bij  Hekkelman advocaten

Meld je nu aan!

Aanmelden kan via onderstaande inschrijfbutton (als je bent ingelogd). Na aanmelding ontvang je een agenda uitnodiging met daarin een link naar de Teams-vergadering om in te schakelen. Werk je bij een organisatie binnen het Veiligheidsnetwerk, maar heb je nog geen inlog? Vraag dan een account aan via de button ‘Account aanvragen’ op veiligheidsnetwerkon.nl. 

Kennissessies VNON

De kennissessie over Mensenhandel is de tweede in een reeks, georganiseerd door het Veiligheidsnetwerk Oost-Nederland. Iedere twee maanden lichten we een actueel veiligheidsthema uit. Vanuit huis of op je werk kun je digitaal inschakelen en word je bijgepraat door experts over het thema. Daarnaast licht een collega van een van de expertteams van het Veiligheidsnetwerk de laatste stand van zaken toe en vertelt waar jij direct mee aan de slag kan.

Direct aanmelden

Veiligheidsprofessionals kunnen gebruik maken van meer praktische hulp door te registreren.

ACCOUNT AANVRAGEN