Agenda

Veiligheidspraat VNON #6 | Hackshield

Datum:06 Feb 2023
Tijd:09:00 - 10:00 uur
Locatie:Teams (digitaal)

Digitale criminaliteit is een groeiend probleem binnen het veiligheidsdomein. Bij de aanpak zijn verschillende partijen betrokken en worden er talrijke initiatieven ontplooid op het gebied van preventie en bewustwording. Een van deze initiatieven is Hackshield.

Hackshield is een cybersecurity game voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Op een speelse manier leren kinderen zich wapenen tegen digitale ervaringen. Kinderen worden dan Junior Cyber Agent en worden gestimuleerd het geleerde ook over te brengen op hun (groot)ouders. De game heeft zich inmiddels bewezen en 100+ gemeenten zijn actief aangesloten en zo goed bezig om hun jongste jeugd online weerbaarder te maken.

Hackshield logo

Tijdens deze 6e editie van Veiligheidspraat op maandag 6 februari van 09:00 tot 10:00 uur vertellen de mensen van Hackshield meer over de game en hun aanpak. Ook vertelt iemand van het Platform IVZ Twente over de samenwerking en hoe er met een groep gemeenten een gezamenlijke start is gemaakt met Hackshield. Tot sluit is er ruimte voor het stellen van al je vragen!

Zien we jou (digitaal) op maandagochtend 6 februari? Tot dan! Vergeet niet collega’s of partners voor wie dit mogelijk interessant is deze uitnodiging door te sturen!

Aanmelden

Klik op onderstaande button (let op: zichtbaar wanneer je bent ingelogd) om je aan te melden. Je ontvangt dan binnenkort de Teamslink in je mailbox waarmee je Veiligheidspraat kunt bijwonen.

Direct aanmelden

Veiligheidsprofessionals kunnen gebruik maken van meer praktische hulp door te registreren.

ACCOUNT AANVRAGEN